Verzenden en retourneren

Verzending

Nadat uw bestelling geplaatst is proberen wij de bestelling binnen 2 dagen bij uw te leveren. Hiervoor maken wij gebruik van één van de volgende vervoerders:

  • PostNL
  • DPD
  • DHL

Verzendlocaties

Grandiosa verstuurt bestellingen binnen Nederland en België. Wilt u in een ander land laten leveren, neem dan contact op via info@grandiosa.nl.

Verzendkosten

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 50,-, zowel in Nederland als België.
Voor levering in Nederland bedragen de verzendkosten € 4,95 bij bestellingen onder de € 50.-
Voor levering in België bedragen de verzendkosten € 8,95 bij bestellingen onder de € 50,-

Verpakking

Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen te voorkomen. Mocht er toch een beschadiging zijn, neem dan contact op via info@grandiosa.nl.

Track & Trace

Nadat de bestelling door ons is verzonden en aangemeld bij de vervoerder, ontvangt u een track & trace waarmee u de bestelling kunt volgen.

Retourneren

Bij beschadiging

Is uw bestelling beschadigd? Wacht dan even met retourneren. Stuur een foto van de beschadiging naar info@grandiosa.nl onder vermelding van uw ordernummer. Wij zullen uw klacht binnen 2 werkdagen proberen af te handelen.

Herroeping

U heeft recht op 14 dagen bedenktijd. Mocht u toch af willen zien van de verkoop dan kunt u de bestelling naar ons terugsturen mits deze onbeschadigd is, ongeopend en geen verbroken zegel heeft. Wij kunnen ons bijna niet voorstellen dat u afziet van uw verkoop, daarom dragen wij zorg voor de retourkosten. Neem hiervoor wel van tevoren even contact op met info@grandiosa.nl U kunt de bestelling sturen naar:

Grandiosa
Wolfsklauw 12
5754GL Deurne

Meer over herroeping leest u in onze algemene voorwaarden.