Over Grandiosa

Kwalitatieve BBQ rubs

Hi! Mijn naam is Koen. In 2020 heb ik Grandiosa opgericht uit de passie om iedereen op een makkelijke manier te laten genieten van heerlijke kwalitatieve barbecue dry-rubs om de lekkerste barbecuegerechten mee te bereiden. BBQ is een grote hobby van me. Daarnaast houd ik van leuke woordgrappen en kon ik het daardoor niet laten om leuke teksten voor mijn producten te verzinnen.

Daarom Grandiosa

De BBQ kruidenmixen van Grandiosa staan voor kwaliteit en het kruiden van vlees was nog nooit zo eenvoudig, aangezien direct gestart kan worden zonder een uiteenlopend kruidenassortiment in huis te hoeven halen.

De dry rub vormt voor een groot deel de smaak van een barbecuegerecht en is daarmee naast het vlees het belangrijkste bestandsdeel. Om zelf een goede kwalitatieve dryrub te maken dienen al gauw 15 verschillende soorten kruiden in huis gehaald te worden. Daarnaast zijn er voor varken-, vlees- en kipgerechten vaak weer net andere kruiden nodig, waardoor dit al gauw kan zorgen voor een compleet uit de hand gelopen kruidenassortiment.

Precies om deze reden heeft Grandiosa voor varken, kip en rund de perfecte BBQ rub. Op deze manier maak je bijvoorbeeld de perfecte spareribs. De dry rubs zijn eerlijk en van hoge kwaliteit. Er wordt dan ook samengewerkt met professionele partners. Zout en suiker zijn enorm belangrijke bestandsdelen als smaakversterker en dienen daarom in iedere dry-rub aanwezig te zijn. Grandiosa heeft deze ingrediënten echter tot een minimum beperkt om de beste smaak voor de rub naar boven te brengen. Dit in tegenstelling tot rubs in de supermarkt, die vaak goedkoper zijn, doordat hier juist voor het grootste deel zout en suiker in aanwezig is. Daarbij verzekert Grandiosa niet alleen kwaliteit maar ook een eerlijke prijs.